BEAUTY | MAKE UP: Goodbye, tired eyes!

The bags under my eyes are Prada..

Haha, ach.. daar kan je wel eens last van hebben. Maar hoe kan je zorgen.. dat je ondanks een rot nacht, drukte, griepje, stress, weinig slaap etc. toch voor de dag kan komen. Er zullen vast vrouwen zijn, die daar niet zo mee bezig zijn.. maar ik kan mij hieraan echt storen bij mezelf.. tja, haha. Gelukkig! Is hier niet al te veel voor nodig.. :)

Met een paar simpele make up producten kan je zo voor de dag komen en er de hele dag tegen aan!

Ik ben niet echt een ‘poederdoos’, nog nooit geweest ook. Make up is erg leuk, maar minimaal. Het moet echt niet te gek worden.. als je er meer als een half uur voor moet inroosteren in je dagelijkse doen, is dat echt too much.
Ook ken ik genoeg lieve dametjes, die geen of bijna geen make up dragen en even prachtig zijn! Het is echt waar jij je prettig bij voelt vind ik..

Hierbij laat ik jullie zien.. hoe mijn vermoeide hoofdje niet meer zo opvalt door de voor mij werkende make – up tips en trucs. :)

image

Dit zijn de producten waar ik niet van buiten kan! Ik som ze even voor je op.

BB cream by Garnier
Dit kleine tubetje gebruik ik al jaren. En ja.. het doet echt wat ze zeggen. De reclame van dit product is je vast niet ontgaan, of je moet echt geen tv kijken. Natuurlijk zie je er niet uit als model Yfke Surm, let’s keep it real.. Maar het geeft inderdaad een frisse indruk en biedt hydratatie en bescherming!

Wenkbrauwen kit van de etos
Ach ja, die wenkbrauwen van mij. Als eerst laat ik ze epileren met touw eens in de 4 á 6 weken, daarbij worden ze ook geverfd. Van mezelf.. zijn ze erg blond. Met de wenkbrauw kit van de etos werk ik ze bij, hierdoor spreken ze echt wel 3 keer zoveel als normaal, zie m’n foto rechts boven. Zoals je ziet, doen wenkbrauwen een hoop voor mij. En.. helaas ben ik hem kwijt, maar er zit ook heel handig een klein pincet bij deze kit. Haha.

wpid-mycollage_4.png

Catrice absolute eye colour
Never let me go! Dat is de leuke naam van deze oogschaduw van catrice. Ik gebruik alle 4 de tinten. Maar voornamelijk de twee tinten links. Deze geven de illusie dat je ogen groter lijken en dus minder vermoeid.

Maybeline nior black, volume express masacara
De klassieker van maybeline en zeker mijn favoriete naast de The colossal cateye mascara. Mijn wimpers zijn mooi lang van zichzelf, daar ben ik erg blij mee. :) Wat ze bij mij dus wel nodig hebben is wat meer volume.

Ik wijk dan ook eigenlijk al jaren niet af van ‘mijn mascara merk’. Vooral het rond gebogen borsteltje van beide vind ik erg fijn. Zo kun je goed al je wimperhaartjes bereiken.
Daarnaast heb ik bijna altijd een lijntje boven m’n ogen. Daar zijn ook een hoop mogelijkheden en technieken voor! Hier eens een andere post over.

Dior addict lipgloss
Lipgloss en lipstick. Ik vind het allemaal erg leuk. Ook dat doet een hoop voor je lippen. Het houdt je lippen zacht en zorgt al snel voor een verzorgde uitstraling. Een mooie kleur lippen kan een look of outfit helemaal compleet maken. Zelf.. draag ik, als ik het op heb, neutrale tinten. Zo ook deze kleur van Dior. Het geeft de lippen net even een wat sprekende kleur, een mooie glans, maakt je lippen zacht en plakt niet. Nou kan je dit ook niet anders verwachten voor de prijs.

En zo.. kan ik ondanks de slaapoogjes en wallen, toch fris voor de dag komen.

wpid-img_20150317_190634.jpg

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie er iets aan hebben. :)
Wat voor producten gebruiken jullie, voor een snelle verzorgde look? Love to know!

Liefs, Hes

Een gedachte over “BEAUTY | MAKE UP: Goodbye, tired eyes!

  1. Je ziet echt heel duidelijk het verschil met die wenkbrauwen kit van de Etos, misschien die ook maar eens halen! Zelf gebruik ik zeer weinig make-up het blijft veelal bij een lijntje onder de ogen en wat mascara en er zijn ook dagen dat ik naturel door het leven ga… maar ik neem je tips graag mee!

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s