FASHION | Summer at Zizzi Fashion

A brand is not just a logo, products or a website.. it’s an experience..

Nou mogen wij in het wisselvallige Nederland niet echt spreken van een echte zomer. Toch staat hij voor de deur! En dat betekent zomer trends! Lees vandaag wat mijn favoriete zijn en wat betreft de items die op dit moment te koop bij Zizzi Leiden . Plus welke zomerse looks ik erg leuk vind uit de nieuwe collecties van Zizzi.

Nieuwe maand, nieuwe trends! Iedere maand komen er in de winkel de nieuwe trends  en items binnen. Daarnaast brengt Zizzi een musthave collectie de winkels in, met een leuke prijs!

Echte zomer items, passend bij het seizoen met veel variatie. Vandaag deel ik 4 van mijn favoriete kledingstukken uit de nieuwe collectie! :)

zizzi-summer2016

MAXI DRESS | Een mooie print en doorzichtige stof, gaaf om te dragen over een korter basic jurkje of langer hemdje, zwart of wit. Of! Ik zie hem al helemaal mee gaan in mijn koffer naar een warm vakantielandje om over mijn badpak te dragen en zo naar een terrasje te wandelen. He.. dromen mag, toch? Haha.

TUNIEK | Ik hoop zo dat we deze binnenkrijgen! Ik ben erg benieuwd naar de kleur in het echt en ik vind de kanten afwerking boven op toch wel zo tof! Of ik het kan laten om deze dan aan mijn collectie toe te voegen, weet ik nog niet! Haha.

BLOUSE | Het model vind ik erg leuk en ben al even op zoek naar een mooie gestreepte blouse. Toen ik deze op de website zag was ik verkocht. Overigens een grote trend! Strepen mogen zeker weer deze zomer!

JUMPSUIT | Deze eigenzinnige en ergens aparte jumpsuit hebben wij afgelopen week binnengekregen. Met de zwierige broekspijpen, kanten bovenkant en open rug een erg bijzonder item waar wij allemaal gelijk nieuwsgierig naar waren. Hoe zal hij staan bij de zizzi ladies?

zizzi-instores-june2016

MUSTHAVE TOP | Fris en vers in de winkel te vinden op dit moment. De mooie t-shirts, mouwloze tops en jurken in zachte tinten. De zacht groene kleur vind ik vooral erg gaaf! Helemaal een kleur van nu en zo mooi te dragen met een lekker kleurtje! Shop ze nu, voor een hele leuke prijs! :)

LIGHT GREY DENIM | Ik ben nou eenmaal fan van jeans, met name eigenzinnige, in bijzondere kleuren of met gave bewerkingen. Zo kwam deze zacht grijze jeans deze week bij ons binnen en waren mijn collega’tje en ik helemaal verrast en enthousiast! So fancy!

TOP | Al vanaf de opening, hebben de korte broek in deze mooie zachte poeder roze kleur in de winkel hangen. We bleven maar nieuwsgierig naar de top en ja hoor.. daar is hij! In de kleur met lieve naam rose dust en in het zwart.

DESTRESSED JEANS | Jaaa! Haha, voor deze jeans heb ik echt alleen maar lof. Ook vanaf het begin al aanwezig in de winkel en steeds.. deed hij met mij flirten, lol. En vorige week kon ik hem niet meer weerstaan, het hard to get spelen ging niet meer. En wat zit het toch super! Fan!

Bedankt voor het lezen en wees welkom lovies! x

liefshes-03

Don’t be punished by your problems, be led by your dreams..

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s