PERSONAL | My big heart

Shout out to the good hearts and the beautiful minds..

Vandaag wil ik het hebben over mijn hart, het hart dat veelste groot is, het hart dat te openhartig is.. en helaas zo vaak ook gebroken is. Het moet gewoon even van ’t hart..

En ja.. ik ga lekker ‘spuien’ op mijn eigen blog. Geen interesse? Je kunt gewoon op het kruisje rechts boven klikken. ;)

Een gebroken en verslagen hart doet behoorlijk veel pijn. Je kent vast de opmerkingen wel ‘liefdesverdriet en rouw doet het hart het meeste zeer en voelt ondragelijk’ of.. ‘ He or she died of an broken heart ‘.

Vooral dat laatste.. hoor je vaak in scenario’s als wanneer een bejaard stelletje uit elkaar valt doordat 1 van de 2 overlijd en de andere dan vrij spoedig daarna ook. Dit door een gebroken hart en de eenzaamheid. Ik geloof dit.

Maar, in hoeverre heb je dat zelf in de hand? Kan je die pijn in je hart en dat verdriet wat maar veelste lang duurt voorkomen of beheersen?

Beautiful #illustration by Johanna Basford. #Heart.

Mijn hart
Mijn hart voelt veel, net als ik. Wat voor mij meer dan logisch is.. lastig soms, maar logisch. Het lastige is, dat ik de fout maak om te ‘denken’ of aan te nemen, dat andere het begrijpen en zelf ook ervaren zoals ik dit doe. Wat overigens natuurlijk niet zo is. Hier schreef ik eerder over in mijn Roodkapje / Big bad wolf artikel.

Those with the biggest heart, suffer the most..

Ik ben puur en oprecht en zodra mijn hart het roer overneemt, zit ik in de penarie. Voorkomen dat ik mijn hart verlies aan de verkeerde is dus 1 van mijn dagtaken. Zowel in vriendschappen als in de liefde.

Helaas.. staan de muren weer recht overeind nadat ze iets geslonken waren. Ik verloor de strijd weer even aan iemand met de verkeerde intentie en een slecht hart, echt een onbegrijpelijk slecht hart zelfs.. Iemand die altijd zo dichtbij kan komen en mijn hart maar niet helemaal kan loslaten. Zwakte..

Person with no ritme in there hearts, look for the ones who have too much..

Nou ben ik al met al trots op mijn hart, dat het nog zo puur en optimistisch met mij mee tikt ondanks alles! En komt het dan ook dit keer gewoon weer goed.

Do all things with love free chalkboard printable.

Eens.. mag ik mijn grote hart wel verliezen en delen met iemand die ook zo’n groot hart met zich mee draagt. :)

Zo.. mijn hart is gelucht, letterlijk.. haha. Herkennen jullie iets in mijn verhaal?

image

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s